Sider

torsdag den 2. august 2012

Chokoladesnak

Vi må til det. Vi kan simpelthen ikke komme uden om det. Ligesom som meget andet nødvendigt, der skal tages, skal denne også tages. Ligesom at opvasken skal tages efter en god omgang bagning eller ligesom at telefonen skal tages, når den ringer.
Så nu vil vi tage denne alvorlige ting, der simpelthen bare SKAL tages i vores øjne. Chokoladesnakken.


Problemet med chokoladensnakken er - for os -, at chokolade simpelthen findes i så mange fantastiske afskygninger, mørke som lyse, fyldte som ufyldte, dyre som billige. Vi kunne blive ved! Og selvfølgelig den mest væsentlige kontrast: Aldeles uundværlige som klart undværlige.
Så når vi nu jo så gerne vil tage denne alvorlige chokoladesnak, er vores problem, at vi simpelthen ikke har fundet vores nr. 1 chokolade. Hermed ikke sagt at vi ikke har smagt nogle fuldstændig fantastiske af slagsen.

Generelt foretrækker vi chokolade i den mørke afdeling, og procenten må gerne ligge over de 70%. Men vi har én enkel undtagelse, hvor hverken prisen eller kakaoprocenten er i den høje ende, og det er den højtelskede Ritter Sport Rom/Rosin. Og nej, den findes ikke i Danmark, så derfor har vi selvfølgelig købt et par stykker med hjem fra udlandet her i ferien.




Men selvom Ritter Sport Rom/Rosin ikke ligger i den høje ende  hverken prismæssigt eller angående kakaoprocenten, er der bare noget over den. Dens bløde konsistens passer så fremragende med rosinerne, som står i fin konstrast til de knasende nødder, der også indgår. Og så selvfølgelig smagen af rom. Der er intet bedre ord for det end: Mmm!



- Kristina og Maria.

5 kommentarer:

  1. Tag en tur til Berlin eller køb dem her:

    http://shop.ritter-sport.de/b2c/schokolade/100g-tafeln.html

    SvarSlet
    Svar
    1. Tænk at to Ritter Sport Rom/Rosin-elskende mennesker som os ikke kendte til den hjemmeside!
      Engang gik vi endda så vidt, at vi kontaktede Ritter Sport for at høre, om den igen kom til Danmark, hvilket den ikke gjorde...
      Så tak for linket!:)

      Slet
  2. Synes ellers jeg er stødt på den flere gange i løbet af de seneste år. Elsker at købe chokolade og is med rom/rosin, for så har jeg det i fred for min bedre halvdel :-D

    SvarSlet
  3. Uuh, hvor har du dog været så heldig at støde på det?:)
    Men ja, rom/rosinis er også fantastisk! - Vi må så desværre slås om godterne;)

    SvarSlet
  4. Mja, jeg kan selvfølgelig ikke huske hvilke supermarkeder, det var :-/

    SvarSlet